המרכיבים:
9 ביצים מופרדות
1.5 כוס סוכר
1/4 כוס קמח מצה מנופה
1/4 כוס קמח תפוחי אדמה
2/3 כוס שוקולד מריר מגורר
אופן ההכנה:
תצטרכו שתי קערות, אחת קטנה בשביל חלמוני הביצה, ואחת גדולה בשביל החלבונים.
הקציפו את החלבונים, והוסיפו בהדרגה את הסוכר. הוסיפו חלמונים אחד אחד במהירות נמוכה יותר.
ערבבו יחד עם החומרים היבשים בקערה השנייה.
שפכו לתוך תבנית "גוגלהוף" ואפו במשך שעה בחום של 170 מעלות.
הקציפו את החלבונים, והוסיפו בהדרגה את הסוכר. הוסיפו חלמונים אחד אחד במהירות נמוכה יותר.
ערבבו יחד עם החומרים היבשים בקערה השנייה.
שפכו לתוך תבנית "גוגלהוף" ואפו במשך שעה בחום של 170 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה