המרכיבים:
2 חלבוני ביצה 1/4 כפית מלח
1/4 כוס סוכר 1 כוס אגוזי פקאן "שבורים"
1 כפית תמצית וניל 1 כוס שוקולד צ'יפס
1/4 כוס סוכר 1 כוס אגוזי פקאן "שבורים"
1 כפית תמצית וניל 1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
הקציפו את החלבונים והסוכר לקצף קשה, הוסיפו תמצית וניל ומלח.
המשיכו להקציף עד לקבלת קצף קשה ומבריק.
קפלו פנימה פקאן ושוקולד צ'יפס. הניחו בתבנית על נייר אפיה בעזרת כפית את התערובת.
אפו בחום בינוני עד שמזהיב, וקררו למשך הלילה.
המשיכו להקציף עד לקבלת קצף קשה ומבריק.
קפלו פנימה פקאן ושוקולד צ'יפס. הניחו בתבנית על נייר אפיה בעזרת כפית את התערובת.
אפו בחום בינוני עד שמזהיב, וקררו למשך הלילה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה