6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כוס אגוזים טחונים
1 כוס גזר מגורר
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח מצה
אבקת סוכר לקישוט
הכנה:
מערבבים את החלמונים במיקסר, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אוורירית.
מקפלים לקצץ את האגוזים הטחונים, הגזר המגורד, תמצית הווניל וקמח המצה.
בעקרה נוספת מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים,
שופכים לתבנית בגודל 24 לא משומנת ואופים כ 40-50 דקות בחום בינוני בתנור שחומם מראש.
מקפלים לקצץ את האגוזים הטחונים, הגזר המגורד, תמצית הווניל וקמח המצה.
בעקרה נוספת מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים,
שופכים לתבנית בגודל 24 לא משומנת ואופים כ 40-50 דקות בחום בינוני בתנור שחומם מראש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה