המרכיבים:
6 ביצים גדולות בטמפ' החדר
1/2 כוס + כפית סוכר
1.5 כוס אגוזים קלויים קצוצים
1 ורבע כוסות שזיפים ללא גרעינים קצוצים
כ 300 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
אופן ההכנה:
שמנו תבנית קפיצית 10 אינץ'.
בקערה שפכו את העיסה לתבנית המשומנת ואפו בתנור בחום בינוני כ 45 דקות.
גדולה הקציפו את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף רך, הוסיפו בהדרגתיות את
הסוכר, עד לקבלת קצף קשה.
קפלו פנימה את האגוזים והשזיפים. הוסיפו את השוקולד, וקפלו אותו לעיסה בעדינות אך לא לגמרי.
בקערה שפכו את העיסה לתבנית המשומנת ואפו בתנור בחום בינוני כ 45 דקות.
גדולה הקציפו את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף רך, הוסיפו בהדרגתיות את
הסוכר, עד לקבלת קצף קשה.
קפלו פנימה את האגוזים והשזיפים. הוסיפו את השוקולד, וקפלו אותו לעיסה בעדינות אך לא לגמרי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה