:-)

Have a great day

>

Glitter Graphics

Welcome

 Welcome!

Thanks

פעמוני החדשות...

כדי להיכנס לידיעה עצמה יש להקליק על הכותרת

יום שלישי, 1 באפריל 2008

טורט אספרסו לפסח

המרכיבים:

1 כוס חמאה
1 כוס סוכר+1 כפית סוכר
1 כוס אספרסו+2 כפיות אספרסו
6 ביצים + 6 חלמוני ביצה
אבקת סוכר (לקישוט)

אופן ההכנה:

המיסו בסיר כפול סוכר, חמאה ואספרסו יחד וערבבו עד שהסוכר נמס.
שיפכו את העיסה החמה על השוקולד וערבבו עד שהשוקולד ימס לגמרי, הניחו בצד.
לטרוף ביצים וחלמונים, הוסיפו לתערובת השוקולד ושיפכו לתוך תבנית. אפו למשך כשעה בחום בינוני.
הוציאו מהתנור וקררו, שימו לב, כשמוציאים את העוגה החוצה, היא תראה כאילו שהיא לא מוכנה, היא כן!
לאחר הקירור פזרו אבקת סוכר.
חשוב מאוד לקרר את העוגה כ 12 שעות מראש.



אין תגובות:

The Beauty of Rings Bells

...Nature’s

Nature’s Best Photography

הונג קונג הקלאסית / classic Hong Kong

הונג קונג הקלאסית / classic Hong Kong

אמנות

האדריכל, האמן והצייר - סשה סורשר

תמונות מג'מייקה / Pictures from Jamaica

תמונות מג'מייקה / Pictures from Jamaica

בתים מוזרים בעולם/ Strange Buildings of the World

בתים מוזרים בעולם/ Strange Buildings of the World

העיר פטרה – בירדן / The city Petra in Jordan

העיר פטרה – בירדן / The city Petra in Jordan

אנשים שיכורים/ drunk people

אנשים שיכורים/ drunk people

...That moment just

That moment just before the pain begins

planet Photos

planet Photos

...TURKEY in the

TURKEY in the European Union

...

The Day God Dropped the Paint Box

ספר אורחים

הירשמו לספר האורחים שלי / Sign Up To My GuestBook

אנא בכח

אנא בכח - עובדיה חממה / Ana B'Ko'ach by Ovadia Hamama

World Clock

ארכיון הבלוג