המרכיבים:
כ180 גרם שוקולד מריר 4 ביצים
כ180 גרם מרגרינה ללא מלח 1/3 כוס קפה מוכן
3/4 כוס סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה פרווה
כ180 גרם מרגרינה ללא מלח 1/3 כוס קפה מוכן
3/4 כוס סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה פרווה
אופן ההכנה:
הקציפו את הקצפת לפי ההוראות. אחרי ההקצפה הניחו בקירור עד לשימוש.
המיסו שוקולד בסיר אידוי כפול. ערבבו מרגרינה וסוכר, ולאט לאט הוסיפו את השוקולד המקורר.
הוסיפו את הביצים אחת אחת.
הוסיפו את הקפה וערבבו עם הקצפת הקרה. שפכו לתוך תבניות קטנות או תבנית גדולה, קררו והגישו.
המיסו שוקולד בסיר אידוי כפול. ערבבו מרגרינה וסוכר, ולאט לאט הוסיפו את השוקולד המקורר.
הוסיפו את הביצים אחת אחת.
הוסיפו את הקפה וערבבו עם הקצפת הקרה. שפכו לתוך תבניות קטנות או תבנית גדולה, קררו והגישו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה