לבצק: למילוי:
50 גר' קמח תפוחי אדמה 2 שקיות סוכר וניל
100 גר' קמח מצה 50 גר' מרגרינה
קורט מלח 225 גר' דבש
100 גר' מרגרינה מיץ מחצי לימון
25 גר' אבקת סוכר 150 גר אגוזי פקאן חצויים
2 חלמונים 100 גר' אגוזים קצוצים
50 גר' קמח תפוחי אדמה 2 שקיות סוכר וניל
100 גר' קמח מצה 50 גר' מרגרינה
קורט מלח 225 גר' דבש
100 גר' מרגרינה מיץ מחצי לימון
25 גר' אבקת סוכר 150 גר אגוזי פקאן חצויים
2 חלמונים 100 גר' אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.
למילוי:
למילוי:
ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.
יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה