6 חלבונים 2 כפות מיץ לרוטב:
1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 50 גר' מרגרינה
6 חלמונים 1 כוס קוקוס טחון 2 כפות קקאו
2 כפות שמן 1/3 כוס קמח מצה 3 כפות סוכר
1 כף ליקר 1/3 כוס קמח תפוחי אדמה 4 כפות מים
1 כף גרידת לימון 1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף רך, ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף קשה ויציב.
טורפים את החלמונים בקערה עם השמן, הליקר, גרידת הלימון, תמצית הווניל, ומיץ הלימון,
מוסיפים בקיפול עדין את קצף החלבונים.
מערבבים את הקמחים ופתיתי הקוקוס ומוסיפים בקיפול לתערובת.
יוצקים לתבנית 26 מרופדת בנייר אפיה ואפים בתנור שחומם מראש לחום בינוני לכ 30 דקות.
את הרוטב ניתן לשפוך על העוגה...גם כשהיא קרה וגם כשהיא חמה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה