6 גזרים מגורדים גס 1 מצה מפוררת
2 תפוחים מגורדים גס 2 ביצים
1 קופסא אננס משומר 1/3 כס שמן
3/4 כוס צימוקים 1/3 כוס מים
1/2 כוס מצה 1/2 כוס סוכר
קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים בעקרה את הגזר, תפוחי העץ, האננס והצימוקים.
בקערה אחרת מערבבים את הסירופ מקופסת האננס, הביצים, השמן והמים.
מוסיפים את קמח ופירורי המצה, ומוסיפים את הפירות מהקערה הראשונה.
יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים קינמון מלמעלה, ואופים כ 50 דקות בחום בינוני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה